Op zoek bent naar een beautyspecialist? Dan bent u bij 5 Skincare & Beauty aan het juiste adres. In de salon kunt u terecht voor behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverzorging.

fullsizeoutput_1ed2.jpeg

A STORY TO TELL..

Ellen is de trotse eigenaresse van 5 Skincare & Beauty in Apeldoorn. Een totaal concept op het gebied van huidverbetering en beauty. Met passie voor haar vak wil zij iedere klant laten stralen.

In 2015 opende ze als gediplomeerd schoonheidsspecialiste haar eigen salon. Naar 5 jaar een salon in Twello te hebben gehad, heeft ze nu haar salon gevestigd aan huis in Apeldoorn.
 
Ellen is een enthousiaste vrouw en werkt met veel passie en liefde voor haar vak. Haar visie is, een goede Skincare routine die bijdraagt aan een gezonde huid!
Een welkom gevoel en gezelligheid, staat voor haar op nummer 1.
 
LOVE THE SKIN YOU'RE IN!
FotoFlexer_Photo.jpg

In de salon wordt er gewerkt met producten van SPA Salonnepro Amsterdam. Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel; natuurlijke huidverbetering voor iedereen. De producten van Salonnepro worden ontwikkeld door samen te werken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen.

DE PRODUCTEN ZIJN;

  • Natural & organic

  • 100% Biologisch

  • 100% Vegan

  • Dierproefvrij

  • Parabenen vrij

  • Sulfaat vrij

  • Vrij van microplastics

  • Siliconen vrij

salonnepro marmer.jpg
Ook kun je bij 5 Skincare & Beauty terecht voor de IPL- behandeling voor definitief ontharen. Klik op de Button voor meer informatie over IPL- behandeling. 

Recensies

Ik ben al een paar jaar klant bij No.5 Skincare en ben erg tevreden! De salon is schoon en Ellen werkt professioneel en netjes. Ze heeft veel kennis van haar vak en kan zodoende het juiste huidadvies geven. Kortom, zeer tevreden!

- M. de Boer

Altijd dolgelukkig als ik hier vandaan kom! Ellen neemt ruim de tijd voor je en is echt een absolute topper. Professioneel, hygiëne staat hoog in het vaandel, vraagt goed uit wat je precies wil, luistert goed, heeft een gezellige babbel maar voelt het ook goed aan als je even rust wil en niet hoeft te praten. Mijn nagels en wenkbrauwen zijn altijd perfect gedaan. Echt een aanrader.

Naast dat het altijd genieten is tijdens een behandeling is Ellen ook nog eens erg kundig! Ze adviseert je graag over de juiste producten en neemt hier ook de tijd voor!

- M. de Haan

- A. Gerbrands