top of page

Op zoek bent naar een beautyspecialist? Dan bent u bij No5 Skincare & Beauty aan het juiste adres. In de salon kunt u terecht voor behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverzorging.

No.5_skincare-2.jpg

A STORY TO TELL..

Ellen is de trotse eigenaresse van No5 Skincare & Beauty in Apeldoorn. Een totaal concept op het gebied van huidverbetering en beauty. Met passie voor haar vak wil zij iedere klant laten stralen.

In 2015 opende ze als gediplomeerd schoonheidsspecialiste haar eigen salon. Naar 5 jaar een salon in Twello te hebben gehad, heeft ze nu haar salon gevestigd aan huis in Apeldoorn.
 
Ellen is een enthousiaste vrouw en werkt met veel passie en liefde voor haar vak. Haar visie is, een goede Skincare routine die bijdraagt aan een gezonde huid!
Een welkom gevoel en gezelligheid, staat voor haar op nummer 1.
 
LOVE THE SKIN YOU'RE IN!
FotoFlexer_Photo.jpg

Kalahari

In de salon wordt er gewerkt met de producten van Kalahari Lifestyle die als missie heeft om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen.
Ieder retail product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Het team van Kalahari bestaat uit de beste botanische experts, wetenschappers en artsen die Zuid-Afrika te bieden heeft. 25 jaar aan vakkennis verwerkt in ieder product. Daarnaast ervaar je in de producten en behandelingen van Kalahari de kracht van Afrika. Het is meer dan alleen een huidverbeterende behandeling, het is een ‘journey’ uit Afrika zelf.

DE PRODUCTEN VAN
KALAHARI ZIJN;

  • Milieubewust

  • Onze producten zijn natuurlijk

  • Worden niet getest op dieren

  • De meeste van onze verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar

  • Kalahari producten bevatten geen: parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen, Glycol, Formaldehyde of minerale oliën

  • We zijn toegewijd aan onze omgeving en streven ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste van onze ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en onze Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.

No.5_skincare-5.jpg

Stop met die ongewenste haargroei!


Wist je dat je bij No5 Skincare & Beauty terecht kan voor de IPL- behandeling voor definitief ontharen? Klik dan op de Button. Hier staat alle informatie over de behandeling en wat je er tegen ongewenste haargroei zou kunnen doen doormiddel van een IPL- behandeling. 

benen .jpeg
bottom of page