BIO PEEL

BioPeel.jpg

Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden zetten de huid aan tot vernieuwing, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage wordt de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid glad en zacht aan. De Bio Peel is geschikt voor hyperpigmentatie, acne, grove poriën, rimpelvorming, littekens en het intens opfrissen van een doffe, vale huid. De gladde huid die je ervaart na de behandeling ontstaat door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen, die droog en ruw aanvoelen.

 

Wat de Bio Peel zo uniek maakt, is dat het gemaakt is van 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. De Spirulina alg bevat van zichzelf al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingsstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Bio Peel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hierin voorzien we de stamcellen, die de huidcellen voeden, van de benodigde voedingstoffen.

Het resultaat: Gezondere, gladde huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit.

Wat gebeurt er tijdens en na een Bio Peel?

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig gevoel ervaren. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid sterk verhoogd. Dat wil zeggen dat alle producten na de
Bio Peel beter opgenomen zullen worden. De producten zullen intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is namelijk gevoelig na de Bio Peel. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk gezet wordt. De huid krijgt een boost, de doorbloeding wordt geactiveerd en de opname van zuurstof en voedingstoffen wordt verbeterd. Eventuele roodheid trekt vanzelf weg na de behandeling.
 
Een aantal dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak schilferig en droog, daarom adviseren wij een volle crème of Oil Elixir zodat de huid soepel aan blijft voelen.
 • Verhelderen van hyperpigmentatie

 • Acne

 • grove poriën

 • rimpelvorming

 • littekens

 • Opfrissen van een doffe, vale huid.

 

De Bio Peel is geschikt voor:

3D2140CC-AA46-4E43-AD9C-62DC9F54BCEC.jpg

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen wordt er geadviseerd om de behandeling in kuurverband toe te passen. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur is het aan te raden de Bio Peel een aantal keer per jaar te herhalen.

 • Minimaal 3-6 behandelingen in kuurverband

 • Eenmalig de Bio Peel is een goede behandeling voor een Boost.

 • Onderhoudsbeurt aantal keer per jaar

 • Passende producten

Om het maximale resultaat te bereiken is het aan te raden om deze behandeling in combinatie te doen met de fruitzuurpeeling. De effectiviteit wordt met maximaal 50% verhoogd. Hierdoor kun je in een korte tijd intensievere resultaten behalen.

Belangrijke punten

 1. Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd. Daarom dient de zon(nebank) minimaal 14 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om een zonnefactor van SPF 50 aan te brengen.

 2. De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en licht trekkerig aanvoelen. Je kunt dit wegnemen door het gebruik van een olie-serum zoals de Dry Skin Rescue Serum of een van de Oil Elixirs.

 3. Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Ook dan kun je gebruik maken van een olie-serum om de schilfering tegen te gaan.

 4. Tussen een Botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten. De Bio Peel heeft een sterk ontgiftende werking, maar ook de botulinetoxine van de Botox

 5. Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

Tarieven

Bio Peel                                                                           € 75,00

65 min.

___________________________________________________

 

Bio Peel icm. Fruitzuurpeeling                                   € 89,95

75 min.

___________________________________________________

Kuurverband 3x                                                             € 187,50

___________________________________________________