top of page

Buccal Massage

Face Gym. De Hollywood Facial van JLO en Meghan Markle!

 

Wat is het?

Het zijn twee namen voor dezelfde gezichtsmassage, die het gezicht volume, souplesse en ontspanning geven. De spieren van de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd worden volledig manueel los gemasseerd. Wat deze zeer populaire massage nog specialer maakt is het masseren van de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren.


Wat doet het?

Deze massage is een Total workout voor juist die spieren. Door alle spieren van je gezicht te bewerken, inclusief de binnenkant, ontstaat er een enorme ontspanning van het hele hoofd-, hals gebied. Er hoopt zich altijd veel spanning op aan de bovenkant van ons lichaam, wat heel lastig is om zelf te ontspannen en weg te krijgen. Deze massage helpt daar enorm bij. Het resultaat is, behalve die ontspanning, ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden. De jukbeenderen krijgen een lift, het volume in je gezicht neemt toe, meer ruimte in je mond en je kaak(spier) is soepeler. Dit is wel een zeer natuurlijke manier om je veroudering, met name het gaan hangen van je huid, zo lang mogelijk uit te stellen.

 

Waarom een Skin Lift massage?

Door het masseren van ook de dieper gelegen spieren, vetlagen en bindweefsel in je gezicht, neemt het volume toe in je huid en dringt ontspanning ook in die lagen door. Met name je kaakspier is een zeer sterke spier die zich moeilijk laat ontspannen. Velen klemmen zelfs (onbewust) ‘s nachts de kaken (tandenknarsen), waardoor je tanden extra slijten en de spanning op je kaak steeds erger wordt. Door het regelmatig te masseren onstaat er meer ruimte in je mond, meer volume in je wangen en meer defenitie van je kaak en jukbeen. Een massage als deze is een aanvulling op een natuurlijke verjonging van je huid en het optimaliseert alle functies.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Eigenlijk voor iedereen. Gewoon omdat het een hele fijne massage is, waarbij je spieren voelt ontspannen waarvan je niet wist dat je ze had. Maar ook voor diegene die snel vastzittende nek en schouders heeft. Mensen die klemmen met de kaak zullen hier ook heel blij van worden, want door dit (regelmatig) te masseren wordt het echt heel veel soepeler en meer ontspannen. Het werkt namelijk door op alle omliggende spieren.

Hoe vaak moet ik deze massage doen.

Dat hangt een beetje af van de mate van spanning in de spieren en uiteraard van het resultaat dat je wil behalen. Met 1 massage ervaar je al die enorme ontspanning en zie je de lift in het gezicht. Als je wat jonger bent is die lift in het gezicht langer zichtbaar/houdbaar, omdat alles nou eenmaal nog steviger en soepeler is. Ben je wat ouder of is je huid voortijdig aan het verouderen, dan zal je het wat vaker moeten doen om het resultaat vast te houden. Mijn advies is om dit juist als je jonger bent al vaker te doen om je huidveroudering op de meest natuurlijke manier tegen te gaan.

bottom of page