top of page

Dermaplaning

Dermaplaning is een populaire manuele exfoliatietechniek die uit Amerika afkomstig is en nu overgewaaid naar Nederland door de mooie resultaten. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje waarbij er lichtjes over de huid geschraap wordt zonder te schuren of te beschadigen. Hierdoor worden alle donsharen en dode huidcellen verwijderd van de huid met als resultaat een zachte, gladde huid met een mooie glow! Je huid voelt na de behandeling zijdezacht aan. Daarnaast zorgt deze behandeling ook nog eens voor een betere opnamen van actieve werkstoffen in je huid, waardoor het effect van aanvullende behandeling en het gebruik van thuisproducten nog mooier is. Het is een absoluut veilige/betrouwbare en geheel pijnloze behandeling.

Tarieven

Dermaplaning                                    75 min      € 75,00              ___________________________________________________          

IMG_3336.JPG

Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder en dikker terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. Doordat dit een oppervlakkige behandeling is, verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet.

Boek de Dermaplane behandeling & Get that Glow!

bottom of page